Αγία Νάπα: Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Ζαννέττου


Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αγίας Νάπας εξήγγειλε σήμερα στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» ο νυν αντιδήμαρχος και εκτελών χρέη Δημάρχου, Χρίστος Ζαννέττου, όπως διαβάσατε σε προηγούμενο κείμενο του Νέα Αμμόχωστος.

Σε ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε ότι «με πυξίδα την εμπειρία που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα της  Αγίας Νάπας, ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία 13 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία τρία χρόνια ως Αντιδήμαρχος, την αγάπη μου για την Αγία Νάπα και με αίσθημα πλήρους επίγνωσης του αξιώματος που διεκδικώ, ανακοινώνω  την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για διεκδίκηση της θέσης του Δήμαρχου Αγίας Νάπας».

Πρόσθεσε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι «η διεκδίκηση με σθένος από την πολιτεία της αρχικής, σταθερής  και αμετάκλητης θέσης όλων μας για διατήρηση του -brand name- της Αγίας Νάπας ώστε να συνεχίσει να αποτελεί ένα  από τα διασημότερα και πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης και όραμα μου είναι η Αγία Νάπα να πάει ακόμα πιο ψηλά, σταθερά, δυναμικά, συλλογικά».

Αφού διαβεβαίωσε ότι «σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας» σημείωσε πως «όλοι μαζί θα βάλουμε υψηλούς στόχους και θα κτίσουμε  μεταξύ μας μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τον διάλογο, την κατανόηση και το κοινό όραμα για την ανάπτυξη».

Ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ακόμα ότι «με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μου και στηριζόμενος στην εμπειρία μου, θέτοντας παράλληλα τον εαυτό μου στη διάθεσή» των δημοτών, υποσχέθηκε ότι «με αποφασιστικότητα όπως μέχρι τώρα έχω πράξει, θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα εργαστώ ασταμάτητα για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Αγίας Νάπας».