Αγία Νάπα: Νέο έργο στα σκαριά


Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων στην οικιστική περιοχή Κόκκινες» και συγκεκριμένα κατά μήκος της Σπύρου Κυπριανού μέχρι το Δημοτικό Στάδιο, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

"Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων στην οικιστική περιοχή Κόκκινες» και συγκεκριμένα κατά μήκος της Σπύρου Κυπριανού μέχρι το Δημοτικό Στάδιο, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας. 

Για τον Δήμο μας, η βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας στην πόλη μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε έργα που ομορφαίνουν τις γειτονιές του Δήμου μας, αυξάνουν την ασφάλεια των δημοτών μας και παράλληλα καταστούν την Αγία Νάπα μία σύγχρονη και λειτουργική πόλη.

Τα συμβόλαια του έργου υπέγραψαν επίσης εκ μέρους του Δήμου, ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας κ. Αντώνης Πετεινός και ο Ανώτερος Τεχνικός κ. Αργύρης Θεοφίλου ενώ από την Ανάδοχο Εταιρεία PI.KA Road Contracting Ltd υπέγραψε ο Κυριάκος Καπάης

Eντός των ημερών αναμένεται και η υπογραφή της συμφωνίας για υπογοιοποίηση των υπηρεσιών και του οδικού φωτισμού έτσι ώστε να προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου αυτού.

Με βάση των όρων της συμφωνίας η προθεσμία αποπεράτωσης των εργασιών του έργου έχει οριστεί στους εννέα μήνες."

neAmmochostos.com