Αγία Νάπα: Μια μάχη...υψηλού επιπέδου!


Η προεκλογική μάχη...υψηλού επιπέδου που δόθηκε στην Αγία Νάπα για τις αναπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου δημάρχου - μετά την υπουργοποίηση του κ. Καρούσου - είναι κάτι που πιστώνεται στους δύο "μονομάχους", οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πόλωσαν το σκηνικό με... χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως είθισται να συμβαίνει σε προεκλογικές περιόδους.

Αυτό συνεχίστηκε και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που βρήκε τον κ. Ζαννέττου νέο δήμαρχο Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη Δημάρχου Αγίας Νάπας, ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε την ανθυποψήφιά του Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, καλώντας την να συμπορευθεί μαζί του ως δημοτική σύμβουλος για το καλό της Αγίας Νάπας.

Από την άλλη η κ. Αιμιλία Ξύδια, με post που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook συνεχάρη... ιπποτικά τον πολιτικό της αντίπαλό και τόνισε ότι πλέον θα έχει ακόμα πιο ισχυρή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την εμπιστοσύνη που της έδειξαν χίλιοι και πλέον δημότες της Αγίας Νάπας.

Αυτούσιο το κείμενο της κ. Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά 

"Πάντοτε πίστευα ότι χαμένος είναι εκείνος που δεν κάνει ένα αγώνα.
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε.
Συγχαίρω τον Χρίστο για την εκλογή του ως νέου Δημάρχου.

Μέσα από την εκλογική μάχη έμαθα πολλά, έζησα πολύ σημαντικές στιγμές, χρήσιμες για την συμμετοχή μου στα κοινά της Αγίας Νάπας.
Θα είμαι παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ισχυρή φωνή που μου έδωσαν οι χίλιοι και πλέον συνδημότες και συνδημότισσές μου.
Ως Δημοτική Σύμβουλος θα συνεχίσω να υποστηρίζω ότι η Αγία Νάπα θα πρέπει να διατηρήσει την ταυτότητά της, ως αυτόνομος Δήμος.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και συμμερίστηκαν τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μου.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα κόμματα ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών και «Αλληλεγγύη» για την στήριξή τους.
Τέλος ευχαριστώ ιδιαίτερα τον σύζυγό μου Αντώνη, όλη μου την οικογένεια και όλα τα στελέχη του εκλογικού μου επιτελείου για θερμή στήριξη σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής μάχης."