Αγία Νάπα: Με αυτό το Ιταλικό εστιατόριο θα...κολλήσεις


Το Sale e Pepe δεν είναι ένα συνηθισμένο ιταλικό εστιατόριο..…Για όσους είχαν την ευκαιρία να το επισκεφθούν μέχρι τώρα, καταλαβαίνουν πως αδιαπραγμάτευτος στόχος του εστιατορίου είναι το ποιοτικό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση, ενώ η ζεστή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο χώρο κάνει τους  θαμώνες να νιώθουν άνετα και βολικά.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως υπάρχουν πάρα πολλοί  επαναλαμβανόμενοι πελάτες τους οποίους το εν λόγω εστιατόριο αποτελεί η νούμερο ένα επιλογή.

O πλήρης ανακαινισμένος και μοντέρνος χώρος του  Sale e Pepe βρίσκεται στη κεντρική Λεωφόρο Μακαρίου 12 στην Αγία Νάπα, όπου μαζί με το Café Central και το Pepper bar, αποτελούν τα outlets του ξενοδοχείου Napa Plaza, γνωστά και ως «The taste avenue».

 Όλα τα outlets έχουν πλήρως μεταμορφωθεί, με ένα πρωτοποριακό design σε ένα μαγευτικό περιβάλλον το οποίο θα λατρέψετε.

Έτσι λοιπόν, το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του εστιατορίου, μαζί με το ποιοτικό φαγητό, θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια. Μια αγαπημένη συνήθεια, την οποία μπορείτε να απολαύσετε, είτε στον εξωτερικό, είτε στον εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο.

Το Sale e Pepe Italian Restaurant φημίζεται για την ποιοτική παραδοσιακή ιταλική του κουζίνα, συνοδευόμενη με μερικές σύγχρονες πινελιές. Το πάθος των ιδιοκτητών για την κουζίνα σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα κρασιών, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό… ουρανίσκο.

Το αυθεντικό μενού, ετοιμάζεται με φρέσκα, εισαγόμενα και τοπικά προϊόντα. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από φαγητά και ποτά. Εδώ θα γευτείς την πιο αυθεντική ιταλική πίτσα, η οποία ψήνεται στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς του εστιατορίου.

Το Sale e Pepe,  προσφέρεται για κάθε περίσταση, είτε για ένα ρομαντικό γεύμα, είτε για ένα επαγγελματικό ή για μια κοινωνική συγκέντρωση.

Το προσωπικό, λοιπόν, σας περιμένει με πιάτα που απολαμβάνεις να τρως, με ατμόσφαιρα που χαίρεσαι να βρίσκεσαι, με κόσμο που θέλεις να χαιρετάς και με κρασί στο ποτήρι που σε ωθεί να λες… «SALUTE».

Menu: Αυθεντική Ιταλική Κουζίνα, ποικιλία από φρέσκα ζυμαρικά, pizza στο ξυλόφουρνο, κ.ά

Ημέρες: Πέμπτη μέχρι Κυριακή από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00

Για κρατήσεις: 99 595515

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK