Αγία Νάπα: Μάχη για τη ζωή δίνει δωδεκάχρονος - Ψάχνει τα αίτια τραυματισμού η Αστυνομία


Μάχη για τη ζωή του δίνει ο δωδεκάχρονος, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι, έξω από εκκλησία στην Αγία Νάπα, το απόγευμα της Παρασκευής και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την Αστυνομία να διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του ανήλικου κρίνεται ως κρίσιμη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες πίσω από τον τραυματισμό του, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να μαρτυρούν ότι ο δωδεκάχρονος τραυματίστηκε μετά από τροχαίο. Τα μέλη της Αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν εμπλεκόμενα άτομα ή μάρτυρες που γνωρίζουν τις συνθήκες πίσω από τον τραυματισμό του δωδεκάχρονου.


Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, εντοπίστηκε τραυματισμένος ο δωδεκάχρονος, που φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα.

Την σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και Τροχαίας Αμμοχωστου, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο δωδεκάχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο δωδεκάχρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου.

Τη υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου