Αγία Νάπα: Το κρυμμένο Beach Lounge Bar που θα σε συνεπάρει


To Kai Chill ‘N Joy, αφουγκράζεται τους ήχους της "ζωηρής" Αγίας Νάπας και την ίδια ώρα την αφήνει μακριά του, για να μας μεταφέρει σε ένα παντελώς διαφορετικό σκηνικό.

Το εμπνευσμένο του σκηνικό, στήθηκε με προσεγμένη bohemian διάθεση μπροστά στην ανεμπόδιστη και απέραντη θέα της γαλάζιας θάλασσας. Αυτό το ξεχωριστό Beach Lounge Bar είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να υποδεχθεί αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν νέες εικόνες ενός ακόμα ανέμελου και κεφάτου καλοκαιριού αλλά και αυτούς που αργά το απόγευμα ή και το βράδυ επιθυμούν να αναπολήσουν την γεμάτη καλοκαιρινή μέρα τους ή απλώς να... χαλαρώσουν.

Με πολλές επιλογές φιλοξενίας σε τραπεζάκια ψηλά και χαμηλά, καναπέδες, χαλιά με μαξιλάρες και τα “ονειρεμένα” teeppees του, ο χώρος βγάζει μια διάθεση bohemian που σίγουρα εμπνέει τους επισκέπτες να βρουν την γαληνή ενός παρθένου τόπου.

Ιδανικότερη ώρα για να ζήσεις την εμπειρία του Kai Chill ‘N Joy είναι κατά το ηλιοβασίλεμα όπου η μουσική συνοδεύει τον ήλιο στη δύση του δημιουργώντας γιορτή αποχαιρετισμού μιας ακόμα υπέροχης μέρας. Κατά τη γιορτή αυτή είναι που ανοίγει και το εξειδικευμένo Gin μπαρ του κήπου το οποίο παίρνει το κλασσικό τζιν με τόνικ σε άλλη διάσταση.

Το Kai Chill ‘N Joy προσφέρει όλες τις ώρες, δόσεις γευστικής χαράς σε μικρά πιατάκια, μεσογειακής κυρίως κουζίνας με φευγάτες πινελιές και πειράγματα με αρώματα και αισθήσεις του κόσμου. Για συνοδεία επιλέγεις κάποιο από τα δροσιστικά κοκτέιλ ή κάποια από τις ετικέτες κρασιών που επιλέχθηκαν με επιμέλεια.



Το Kai Chill ‘N Joy είναι αναμφίβολα το κρυμμένο μυστικό της πολύβουης Αγίας Νάπας που σε καλεί να ζήσεις την εμπειρία στην cozy ατμόσφαιρα του με ταξιδιάρικες μουσικές αλλά και εκπληκτικές γεύσεις που προτείνει καθ’ όλη της διάρκεια της μέρας. Την επιμέλεια του όλου σκεπτικού είχε ο Πάρις Χριστοφίδης.


Piere Anne beach hotel

Ayia Napa

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96410840

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το Kai chill ‘n joy στο Facebook πατώντας ΕΔΩ και στο Instagram πατώντας ΕΔΩ