Αγία Νάπα: Κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου


Θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν εργαζόμενοι του Δήμου Αγιας Νάπας. 

Ως εκ τούτου ο Δήμος αναστέλλει τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών τόσο του Δήμου όσο και του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Αγίας Νάπας, μέχρι νεωτέρας. 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας:

"Με πλήρες αίσθημα ευθύνης ο Δήμος Αγίας Νάπας ενημερώνει το κοινό ότι μετά από επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα Covid-19 σε εργαζομένους του Δήμου, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών τόσο του Δήμου όσο και του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Αγίας Νάπας.  Ο Δήμος θα ενημερώσει τους πολίτες για την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατόν.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες υπηρεσίες και παράλληλα διενεργήθηκε η σχετική απολύμανση σε όλους τους χώρους του δημοτικού μεγάρου.

Ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου δήλωσε ότι η πανδημία Covid-19 βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα έξαρσης και εξάπλωσης και πρέπει όλοι να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε τόσο τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και όλο τον κόσμο και τους εαυτούς μας.


Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε!

#ΘαΤαΚαταφέρουμε"