Αγία Νάπα: Κι άλλες συλλήψεις για laughing gas


Σε δύο συλλήψεις για ισάριθμες υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas) προχώρησε τις πρωινές ώρες σήμερα η Αστυνομία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας 24χρονο να εισπνέει  laughing gas από μπαλόνι. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 24χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, μια χρησιμοποιημένη μεταλλική αμπούλα, μία συσκευή χρήσης αμπούλων και εννέα μπαλόνια.

Την ίδια ώρα περίπου, επίσης σε περιοχή της Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε 25χρονος να εισπνέει laughing gas από μπαλόνι. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 25χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες και 15 μπαλόνια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και ακολούθως, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς. Στη συνέχεια, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.