Αγία Νάπα: Κατήγγειλε ότι τον βίασαν και το χτύπησαν

Ένας νεαρός Ιρλανδός που έκανε διακοπές στην Κύπρο κατήγγειλε ότι κάποιοι τον εξαπάτησαν οδηγώντας τον σε ένα στενό δρομάκι, όπου και τον βίασαν.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι απολάμβανε την νυχτερινή έξοδό του στην Αγία Νάπα τον περασμένο μήνα όταν τον προσέγγισε ένα άτομο που του υποσχέθηκε εισιτήρια για είσοδο σε νυχτερινό κέντρο. Όταν ο παραπονούμενος βρέθηκε σε συγκεκριμένο σημείο για να αγοράσει τα εισιτήρια, ο ύποπτος άρχισε να τον χτυπά και αφού του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο τον βίασε. Ο 20χρονος είπε ότι δεύτερο πρόσωπο εμφανίστηκε και έλαβε μέρος στην επίθεση.

Στην συνέχεια οι δύο έφυγαν εγκαταλείποντας το θύμα στην σκηνή. Ο Ιρλανδός τουρίστας πήγε στον τοπικό αστυνομικό σταθμό όπου κατάγγειλε ότι τον βίασαν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, ο 43χρονος Βούλγαρος μόνιμος κάτοικος Κύπρου οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου με τις κατηγορίες της επίθεσης, της σεξουαλικής επίθεσης, της κλοπής και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όμως οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές λόγω των σοβαρών κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Η δίκη αναμένεται ότι θα διεξαχθεί πριν τα Χριστούγεννα και το θύμα θα επιστρέψει στην Κύπρο για να δώσει ξανά μαρτυρία στο δικαστήριο.


Πηγή: kathimerini.com.cy