ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ιδιώτης έβριζε και έδιωχνε τουρίστες απο παραλία

Υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας έδιωχνε τουρίστες από το Nissi Beach που επέλεξαν να πάρουν τη δική τους ομπρέλα στην παραλία, με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας να αντιδρά άμεσα για το όλο ζήτημα.

 

Μια ανάρτηση στο γνωστό γκρουπ του Facebook «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» ήταν αρκετή για να αντιδράσει ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας και να επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, πολίτης κατήγγειλε ότι κάποιο άτομο του Δήμου βρίζει και διώχνει τους τουρίστες που επέλεξαν να ξαπλώσουν στη παραλία με δική τους ομπρέλα, διερωτώμενος που μπορεί να κάνει κάποια καταγγελία για το θέμα.

Η αντίδραση του Δήμου ήταν άμεση καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος, Γιάννης Καρούσος, απάντησε στο σχόλιο ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό ώστε να επιληφθεί του θέματος.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα ο Δήμαρχος επανήλθε και με σε απάντηση τους ανέφερε πως «Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε απο υπαλληλο ιδιώτη που διαχειρίζεται μέρος της παραλίας και μάλιστα θα παρθουν μέτρα αυριο άμεσα εναντίων τους. Επίσης στην προσπάθεια μας για να ανακαλύψουμε τι έγινε λύσαμε ακόμα ενα θέμα ( στο οποιο και αναφέρθηκα πιο πάνω) και που είχε σχέση με περιστατικό που έγινε στα κρεβατάκια που διαχειρίζεται ο δήμος. Με τη δημοσίευση διάφορων θεμάτων μας βοηθάτε και εμας να προχωρούμε στη αμεση επιλυση τους. Γ αυτό και σας ευχαριστούμε».

Να σημειώσουμε πως ο Δήμαρχος απαντούσε και σε ερωτήσεις πολίτων σχετικά με το αν επιτρέπεται η χρήση δικών τους ομπρελών χωρίς να αναγκάζονται να νοικιάζουν από ιδιώτες στις παραλίες του Δήμου.

Πηγή: tothemaonline.com