Αγία Νάπα, η... αθεράπευτη αγάπη τεσσάρων τουριστών


Δύο ζευγάρια τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία τιμήθηκαν σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Καρούσο με τον τίτλο του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και με αναμνηστική πλακέτα για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Ο λόγος για τους Peter και June Reed, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή τα τελευταία χρόνια για τις διακοπές τους 35 φορές και οι George και Elisabeth Reader 22 φορές.

Υποδεχόμενος τους νέους τιμώμενους, ο Δήμαρχος κ. Γιάννη Καρούσος, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε, ανέφερε ότι η απονομή της ανώτατης διάκρισης είναι το ελάχιστο που ο Δήμος μπορεί να κάνει για να εκφράσει την εκτίμησή του προς τα πρόσωπά τους τόσο για την έμπρακτη αγάπη τους όσο και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν για την Αγία Νάπα.

«Οι 35 και οι 22 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «δείχνουν με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο το μέγεθος της αγάπης σας για το τουριστικό μας θέρετρο και αποτελεί τον καταλύτη καθώς και την πιο τρανή ένδειξη για την ανάδειξή της ως ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».

Επίσης, τους ενημέρωσε για το θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του, για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο καθώς και για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής τιμήθηκαν από τον Δήμο πέραν των 650 τουριστών