Αγία Νάπα: Η 19χρονη ζητάει £15,000 για τα νομικά της έξοδα


Η Βρετανίδα, η οποία κατηγορείται ότι έκανε ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα, προσπαθεί να συλλέξει  £15,000 για να πληρώσει τα νομικά της έξοδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια της 19χρονης άρχισε ένα διαδικτυακό έρανο για να συλλέξει χρήματα για να πληρώσει της νομικής της ομάδα.

Η 19χρονη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ψάχνει τώρα νέο δικηγόρο, ενώ βρίσκεται υπό κράτηση στη Λευκωσία.

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος δικηγόρος της Βρετανίδας είχε παραιτηθεί την προηγούμενη βδομάδα λόγω σοβαρών διαφωνιών με την πελάτισσα του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένας βρετανικός οργανισμός υπό την επωνυμία Justice Abroad, ισχυρίστηκε ότι η Αστυνομία Κύπρου ανάγκασε την 19χρονη να αποσύρει την καταγγελία για βιασμό.  Ο δικηγόρος Michael Polak ισχυρίστηκε ότι έδωσε τη συγκεκριμένη κατάθεση μετά από 8 ώρες στον αστυνομικό σταθμό χωρίς νομική εκπροσώπηση.

Ο διαδικτυακός έρανος διεξάγεται από τον δικηγόρο John Hobbs με την περιγραφή: «Βοηθήστε μια νεαρή που έπεσε θύμα να δικαιωθεί στην Κύπρο».

Μεταξύ άλλων η περιγραφή αναφέρει: «Είναι μόνη σε μια φυλακή στο εξωτερικό μετά από μια θλιβερή σειρά γεγονότων. Θέλουμε μόνο να επιστρέψει στο σπίτι».


ΠΗΓΗ:sigmalive.com