Αγία Νάπα: Γι' αυτό ζητάγαμε Υφ.Τουρισμού



Η πρόσφατη δύσκολη κατάσταση, που έχει επίκεντρο τη Γερμανία αποτελεί ξεκάθαρο παράδειγμα ότι η δημιουργία του υφυπουργείου Τουρισμού ήταν επιβεβλημένη.Για αυτό το λόγο και ζητάγαμε επανειλημμένα την ίδρυση του και χαιρετίσαμε από την πρώτη στιγμή την έναρξη των εργασιών του.


Στην πράξη αποδεικνύεται ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού θα δίνει άμεσες λύσεις και θα προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις, ιδίως σε δύσκολες στιγμές.Μία τέτοια βιώνουμε αυτές τις ημέρες, όπου η πτώχευση της Germania επέφερε αρκετά προβλήματα. 


Χαιρετίζουμε την άμεση αντίδραση του υφυπουργείο Τουρισμού για την αντιμετώπιση των σοβαρών θεμάτων που υπάρχουν με τη Γερμανική αγορά. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πάρθηκαν οι πολιτικές αποφάσεις που χρειάζονταν και σε απόλυτη συνεννόηση με τον ιδιωτικό τομέα προσφέρουν λύσεις σε ένα σοβαρό πρόβλημα.


Αυτός ακριβώς είναι και ένας από τους λόγους της δημιουργίας του Υφυπουργείου, δηλαδή η άμεση αντιμετώπιση και η προώθηση αποφάσεων σε πολιτικό επίπεδο, κάτι το οποίο δεν είχαμε όταν υπήρχε ο ΚΟΤ


Συγχαρητήρια στον Υφυπουργό τουρισμού για την πρωτοβουλία αυτή.