Αγία Νάπα: Φωταγώγηση και φιλανθρωπικός αγώνας


Φαντασμαγορική θα είναι και φέτος η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στο Δήμο Αγίας Νάπας, αφού πέρα από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 4.00μ.μ ο Φιλανθρωπικός Αγώνας του 1.5χλμ όπου μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν ή θα περπατήσουν με χριστουγεννιάτικες αμφιέσεις συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στο Φιλανθρωπικό έργο του Δήμου Αγίας Νάπας.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία, στις 5.00μ.μ, από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέτου, ο οποίος θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

Μετά τη φωταγώγηση θα ακολουθήσει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO, τα Τμήματα του Ανοικτού Σχολείου Αγίας Νάπας, οι Μαζορέτες της Χορογράφου Αιμιλίας Σαλούτα, η Μπάντα ΤHE SANTAS «Christmas is Love», το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός» και οι Χριστουγεννιάτικες Μασκότ Disney.

Στους θαμώνες θα προσφέρονται πλούσια δώρα, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν στις 8.00μ.μ από το Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» ο Ημιμαραθώνιος των 21χλμ, και οι αγώνες των 10 και 5 χλμ. Δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό θα κλείσουν την αγωνιστική τους χρονιά, τρέχοντας μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της Αγίας Νάπας προς το Πάρκο του Κάβο Γκρέκο και πίσω τερματίζοντας στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα».