Αγία Νάπα: Έτσι συνέλαβαν τον Τζιωνή



Καρέ καρέ τις στιγμές της σύλληψης του Τζιωνή στην Αγία Νάπα περιέγραψε αστυνομικός της ΥΚΑΝ ο οποίος κατέθεσε σήμερα για την υπόθεση.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ΥΚΑΝ, στο κλιμάκιο ελεύθερης Αμμοχώστου – Αγίας Νάπας περιέγραψε το πώς οδηγήθηκε στα ίχνη του Τζιωνή και πως κατέληξε να τον συλλάβει στο μπαράκι, γνωστού ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας, επί της λεωφόρου Νησί.

Αρχικά είχε λάβει πληροφορία από συγκεκριμένο αλλοδαπό πληροφοριοδότη ο οποίος ανέφερε, αφού πρώτα είχε δει φωτογραφία του Τζιωνή, ότι τον είχε δει σε διαμέρισμα σε κεντρική περιοχή της Αγίας Νάπας.

Ο εν λόγω αστυνομικός είχε επιφορτιστεί σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μετά από οδηγίες του προϊστάμενού του, να εντοπίσει τον Τζιωνή αφού πρώτα είχε λάβει πληροφόρηση ότι ο ύποπτος τότε για το διπλό φονικό πιθανότατα να βρισκόταν στην περιοχή. Υπό κάλυψη αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το διαμέρισμα στο κέντρο της περιοχής.

Ο Τζιωνής εντοπίστηκε εν τέλει στο μπαρ του ξενοδοχείου να μαζί με την Σάρα Σιαμς. Άμεσα ο αστυνομικός ενημέρωσε τον προιστάμενό του για να τον ενημερώσει για τους λόγους για τους οποίους θα προχωρούσε στη σύλληψή του. Ο Τζιωνής συνελήφθη και παρουσία του, σφραγίστηκε το όχημά του το οποίο και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός της ΥΚΑΝ, κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου συνόδευσε τον Τζιωνή. Βρίσκονταν εκεί όπως είπε περισσότερο για «παρέα» αφού ο Τζιωνής ένιωθε περισσότερη οικειότητα μαζί τους, όπως τους είχε εκμυστηρευθεί, παρά με τους ανακριτές του ΤΑΕ.

Καθοριστική εξάλλου θα είναι η επόμενη μάρτυρας κατηγορίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν κατά την διαδικασία ενώπιον Κακουργιοδικείου, αφού θα καταθέσει η υπεύθυνη που χειρίστηκε τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα όλων των υπόπτων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

Πηγή: SigmaLive