Αγία Νάπα: Ενθουσίασε τους θεατές η μουσική της Ε.Φ


Την Κυριακή 5 Αυγούστου, το κοινό της Αγίας Νάπας είχε την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά στην Κεντρική Πλατεία τη "Στρατιωτική Μουσική Εθνικής Φρουράς" (ΣΜΕΦ), σε ένα πρόγραμμα με ωραίες ερμηνείες γνωστών ελληνικών, ξένων και παραδοσιακών τραγουδιών κατενθουσιάζοντας τους θεατές. Τη διεύθυνση της Ορχήστρας είχε ο Ανθυπασπιστής του Πεζικού Ευσταθίου Αντρέας ενώ την παράσταση επιμελήθηκε ο Υπολοχαγός Μουσικού Σώματος Ιλιάσκος Ιωάννης. Συμμετείχε επίσης με χορούς το Χορευτικό Συγκρότημα «Χορόκραμα».


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ο Υπαρχηγός Υποστράτηγος ΓΕΕΦ Χρυσηλίου Κωνσταντίνος, ο Διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Μαυρομμάτης Γεώργιος, Βουλευτές, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου.


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου, ο οποίος λόγω άλλης ειλημμένης υποχρέωσης καθυστέρησε να παραστεί στην εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο που φιλοξενεί την παράσταση της ΣΜΕΦ «Μουσικό Ταξίδι».

Είναι υποχρέωσή μας τόνισε να διατηρούμε και να αναβαθμίζουμε εκδηλώσεις που μας υπενθυμίζουν τις ρίζες μας και προβάλουν τον Πολιτισμό και την πολιτιστική μας κληρονομιά του τόπου μας.

Είμαστε σίγουροι πρόσθεσε ότι μέσα από αυτό το Μουσικό Ταξίδι στο οποίο περιλαμβάνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα τραγούδια διαμάντια, τα οποία άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού και του Πολιτισμού μας ευρύτερα.

Στο δικό του χαιρετισμό ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ευχαρίστησε το Δήμο για την αποδοχή της πρότασης και τη φιλοξενία τονίζοντας η παρακολούθηση της συναυλία είναι από τους στρατιώτες αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Εθνική Φρουρά δεν θέλει τους εθνοφρουρούς της να είναι κλεισμένοι στα στρατόπεδά τους αλλά να τους δίνει η ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος αφού συνεχάρη τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική εκδήλωση που παρουσίασαν διαβεβαίωσε ότι η ΣΜΕΦ θα συμμετέχει σε μελλοντικά Φεστιβάλ του Δήμου. Επέδωσε επίσης στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και στον Διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας αναμνηστικά δώρα.