Αγία Νάπα: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό Μουσείο "THALASSA" Αγίας Νάπας, η τελετή εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας, σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Καρούσο έκοψε... την κορδέλα των εγκαινίων, αφού πρώτα τόνισε - μεταξύ άλλων - σε λόγο που εκφώνησε, πόσο χαρούμενος νιώθει, που η Αγία Νάπα προάγει έντονα τα τελευταία χρόνια το πολιτιστικό της πρόσωπο, και πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον τουρισμό της πόλης και της επαρχίας γενικότερα.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η Αγία Νάπα θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος σε θέματα πολιτισμού, καθώς γίνονται πολλές κινήσεις αλλά και έργα προς αυτή την κατεύθυνση".

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος έχει επενδύσει πολύ στην ανάδειξη της άλλης πλευράς της πόλης, έτσι ώστε ο τουρίστας να έχει μια πλήρη εμπειρία κατά την επίσκεψη του στην περιοχή και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Ακολούθως, αφού υπήρξε ξενάγηση των παρευρισκόμενων, πραγματοποιήθηκε διάλεξη από την δρ. Μαρία Χιδίρογλου.

Διάρκεια έκθεσης: 22 Οκτωβρίου  2019 – 22 Δεκεμβρίου 2019 - Είσοδος Ελεύθερη


Ρεπορτάζ/Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Ττάκκας, Σταύρος Πιερουλλή