Αγία Νάπα: Διαμαρτυρήθηκε για την ηχορύπανση και ο ιδιοκτήτης club του απάντησε με αυτό το δώρο! (photo)

Ξανά στο επίκεντρο το θέμα της ηχορύπανσης στην Αγία Νάπα αλλά με έναν πιο… ιδιαίτερο τρόπο αυτή τη φορά.

Το γεγονός ότι αρκετοί είναι αυτοί που παραπονιούνται για την ηχορύπανση που προκαλείται εξαιτίας των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην περιοχή, δεν είναι καινούργιο στην Αγία Νάπα. Όπως επίσης και η θέση των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής που επιθυμούν να δουλέψουν και να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες που κάθε χρόνο τέτοια εποχή επιλέγουν την Αγία Νάπα για τις διακοπές και τη διασκέδαση τους.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννος Καρούσος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρεται στο ιδιαίτερο… δώρο που έλαβε ένας πολίτης από ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής, ο οποίος του έστειλε δώρο ωτοασπίδες, με σαφές βεβαίως το υπονοούμενο.

Ο Δήμαρχος εναποθέτει μάλιστα και όλες τους τις ελπίδες στην Επιτροπή Εσωτερικών για να «θέσει τέλος στο μαρτύριο για το καλό όλων» όπως αναφέρει στην ανάρτηση του.

Καρούσος: "Η ηχορύπανση συνεχίζει να είναι εκτός ελέγχου και μάλιστα οι ηχορυπαίνοντες αφού νιώθουν ότι η ανομία είναι με το μέρος τους στέλνουν έξυπνα και ειρωνευτικά μηνύματα ακόμα και δώρα σε όσους παραπονούνται . Στη φωτογραφία δείτε το δώρο που έστειλε ιδιοκτήτης κέντρου αναψυχής σε γείτονα δημότη που του έκανε παράπονα ότι τον ενοχλεί μέχρι και τις 3.30 το πρωί και ειδικά τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του. Ως αντίδραση το κέντρο αναψυχής του έστειλε δώρο ΩΤΟ- ΑΣΠΙΔΕΣ με μήνυμα " στον φίλο μου τον ....... Με αγάπη". Ας ελπίσουμε οτι η Επιτροπή Εσωτερικών θα θέσει τέλος σε αυτό το μαρτύριο για το καλό όλων, η βουλή ανοίγει και όλα τα απαραίτητα νομοσχέδια έχουν κατατεθεί. Εαν δεν το λύσουμε τότε να τους αγοράσουμε όλους ωτοασπίδες, σε δημότες και τουρίστες!"