Αγία Νάπα: Απίστευτη απάτη με 30χρονη - Παρίστανε την μάνατζερ της Πάολα!

Με τρία χρόνια φυλάκιση "φιλοδώρησε" δικαστήριο της Κύπρου, 30χρονη η οποία εμφανιζόταν με διάφορες ιδιότητες, ακόμα και ως καλλιτεχνική μάνατζερ και εξαπατούσε όποιον έπεφτε στο δρόμο της. 


Σε μια από τις απάτες παρουσιάστηκε ως μάνατζερ που θα διευθετούσε την εμφάνιση της τραγουδίστριας Πάολασε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα. Η 30χρονη είχε τηλεφωνήσει στο νυχτερινό κέντρο για να κλείσει τραπέζι για 10 άτομα, μια νύχτα που θα εμφανιζόταν κάποιος γνωστός καλλιτέχνης. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου ζήτησε ως προκαταβολή 1500 ευρώ, αλλά αντί να πληρωθεί πλήρωσε και 5000 από τη τσέπη του. 


Η 30χρονη όταν πήγε για να διευθετήσει τη προκαταβολή για το τραπέζι, έπεισε τον ιδιοκτήτη ότι θα μπορούσε να διευθετήσει την εμφάνιση της Πάολα με 16000 ευρώ για ένα βράδυ. Κατάφερε και πήρε ως προκαταβολή 5000 ευρώ και δεν πλήρωσε και την προκαταβολή για το τραπέζι που είχε κλείσει. Στη συνέχεια έκλεισε το κινητό της και εξαφανίστηκε. Εναντίον της εκκρεμούν πολλές ακόμα υποθέσεις απάτης που θα εκδικαστούν σε διάφορα δικαστήρια σε ολόκληρη τη Κύπρο.