Αγία Νάπα: «Άλυτο μυστήριο» ο φόνος Γκάρυ



Κραυγή απόγνωσης από την οικογένεια του δολοφονηθέντος Γκάρυ Χριστοδούλου, λόγω της έλλειψης πληροφοριών για τις εξελίξεις των ερευνών.

 

Η οικογένειά του μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δεν τυγχάνουν καμιάς ενημέρωσης από την Αστυνομία της Κύπρου, ενώ δεν τους δόθηκε στήριξη στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που ο 33χρονος δολοφονήθηκε στην Αγία Νάπα.

Ο Κύπριος, πατέρας ενός παιδιού, δέχτηκε πυρά ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγίας Νάπας την 1η Νοεμβρίου του 2018.

Τέσσερις μήνες μετά την δολοφονία του η αδερφή του Σοφία εξομολογείται σε βρετανικά ΜΜΕ ότι η οικογένεια της βρίσκεται στο σκοτάδι σε σχέση με τις έρευνες, ενώ έμαθε ότι ο αδερφός της ήταν νεκρός από τις κυπριακές εφημερίδες.

Η Σοφία ανέφερε ότι: «Κυριολεκτικά κανείς δεν νοιάζεται, μάθαμε ότι ήταν νεκρός από την εφημερίδα. Δεν μπορείς να αφήνεις μια οικογένεια έτσι. Είμαι συναισθηματικά εξαντλημένη. Δεν μπορώ να μιλήσω με κανένα».  Πρόσθεσε ότι η αστυνομία δεν συνεργάζεται με την οικογένεια και δεν τους λένε τίποτα.

Μάλιστα καταγγέλλει ότι οι κυπριακές Αρχές έχουν «ξεχάσει» την υπόθεση Γκάρυ. «Είναι λες και ο Γκάρυ δεν υπάρχει. Δεν έπρεπε να είναι έτσι, παλεύω για τη ζωή του αδερφού μου. Θέλω μόνο να μάθω. Θέλω μόνο κάποιος να μας κρατάει ενήμερους», πρόσθεσε.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σοφία εκφράζει φόβους ότι ο πατέρας της θα υποστεί καρδιακό επεισόδιο λόγω του άγχους, περιμένοντας απαντήσεις.

Πρόσθεσε δε ότι ο μικρός Λουκάς, ο γιος του Γκάρυ, πρέπει να μάθει τις απαντήσεις. Πρέπει να είναι σε θέση να του δώσει τις απαντήσεις.