Αγία Νάπα: Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη


Στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε η 43η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «η ανταπόκριση του κοινού στην έκκληση του Δήμου Αγίας Νάπας ήταν μεγάλη. Δεκάδες εθελοντές προσέτρεξαν στο Δημοτικό Μέγαρο το βράδυ της Τρίτης 7 Μαρτίου και έδωσαν αίμα κατά τη διεξαγωγή της 43ης Εθελοντικής του Αιμοδοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη».

Στην αιμοδοσία παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος  Αγίας Νάπας Αντώνης Χρίστου, ο οποίος εξέφρασε «εγκάρδιές ευχαριστίες στους αιμοδότες, στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και σε όλους τους εθελοντές – υπαλλήλους του  Δήμου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν έτσι ώστε ακόμα μία αιμοδοσία να στεφθεί με επιτυχία».

Ο κ. Χρίστου «διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας πάντοτε σε συνεργασία με το Kέντρο Αίματος Αμμοχώστου του Υπουργείου Υγείας, τη Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας και όλους τους Τοπικούς Φορείς θα συνεχίσει, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου για προσφορά προς τον συνάνθρωπο, να διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, σε τακτά διαστήματα».