Αγία Νάπα: 18χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από νεαρό που την παρέσυρε σε δρομάκι


Την καταγγελία 18χρονης τουρίστριας στην Αγία Νάπα ότι βιάστηκε από νεαρό αλλοδαπό, διερευνούν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, η ίδια και μια φίλη της γνώρισαν τον 28χρονο φερόμενο δράστη και άλλο ένα πρόσωπο σε νυχτερινό κέντρο του τουριστικού θερέτρου τη νύχτα της Πέμπτης 22 Ιουλίου 2021.

Αφού κατανάλωσαν αλκοόλ η παραπονούμενη, η φίλη της και οι δύο άντρες αποχώρησαν από το νυχτερινό κέντρο με κατεύθυνση το κέντρο της Αγίας Νάπας. Οπως υποστήριξε, ο νεαρός την παρέσυρε σε απομονωμένο δρομάκι όπου την βίασε, ενώ στη συνέχεια την εγκατέλειψε στον κεντρικό δρόμο όπου την εντόπισε η φίλη της.

Η 18χρονη μαζί με την φίλη της μετέβησαν στην Αστυνομία και προέβησαν σε σχετική καταγγελία, ενώ διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από γιατρό.

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ύποπτο νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου και κρατείται για περίοδο πέντε ημερών. Από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε συνουσία με την 18χρονη, με την θέληση της.