ΑΓ. ΝΑΠΑ: -«Αν ο ανιψιός μου αποδειχθεί ότι είναι ένοχος, ευχαρίστως θα τραβούσα τη σκανδάλη»

Εκτενές είναι το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της γνωστής αγγλικής εφημερίδας Daily Mail, για την υπό διερεύνηση υπόθεση βιασμού 19χρονης Βρετανίδας.

Ο ανταποκριτής της εφημερίδας, στο ρεπορτάζ του αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μαρτυρία του φερόμενου θύματος, αλλά και σε δηλώσεις θείου ενός εκ των συλληφθέντων.

«Η γυναίκα λέει ότι πήγε στο δωμάτιο του αγοριού με τη θέληση της, αλλά μόλις μπήκε μέσα αντιλήφθηκε μια ομάδα νεαρών που την κρατούσαν κάτω και της επιτέθηκαν για μια ώρα, πριν να λιποθυμήσει και να αφεθεί ελεύθερη», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Στην Daily Mail φιλοξενούνται και δηλώσεις θείου ενός εκ των συλληφθέντων. Ο τελευταίος έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, φέρεται να δήλωσε ότι αν αποδειχθεί ένοχος ο ανιψιός του θα πρέπει να τον πυροβολήσουν.

«Δεν πιστεύω ότι θα έκανε τέτοιο πράγμα σε μια γυναίκα, αλλά αν βρεθεί ένοχος τότε θα πρέπει να πυροβοληθεί» είπε ο συγγενής του δίνοντας στον δημοσιογράφο μόνο το όνομα Μέιρ.

«Καμιά γυναίκα δεν πρέπει να υποβάλλεται σε τέτοια μεταχείριση. Δεν είναι ανθρώπινο και αν ο ανιψιός μου το έκανε αυτό τότε ευχαρίστως θα τραβούσα τη σκανδάλη», πρόσθεσε, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι οι γονείς του δεν ήταν εφικτό να ταξιδέψουν από την Ιερουσαλήμ στην Κύπρο, επειδή δεν έχουν διαβατήρια.