Αγ. Νάπα και Πρωταράς "παίζουν" δυνατά στα Social Media της Ρωσίας


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες βιντεοκλίπ που διαφημίζει τα τουριστικά θέρετρα της επαρχίας Αμμοχώστου, το οποίο ετοίμασε εξειδικευμένο συνεργείο της χώρας που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο νησί μας.

Το συνεργείο εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρο Τάκκα, την οποία «πάντρεψε» με διάφορα πλάνα που πήρε από τις παραλίες και τα σημεία ενδιαφέροντος της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά, μεταφέροντας ουσιαστικά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στην Κύπρο, αλλά και την πτωτική πορεία που έχει ο κορωνοϊός. 

Το συγκεκριμένο βίντεο θα διαβιβαστεί στους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας που τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με την Κύπρο, καθώς και σε πολλά τουριστικά γραφεία της χώρας. Ουσιαστικά, το βίντεο αυτό απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς τους Ρώσους πολίτες να επισκεφθούν το νησί μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τη διαβεβαίωση ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για την υγεία τους. 

«Μεταφέραμε στους Ρώσους φίλους μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι η Κύπρος προετοιμάζεται για να τους φιλοξενήσει ξανά όταν κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν», σημείωσε σε προηγούμενο "φύλλο" της εφημερίδας "Πολίτης" ο Δ. Τάκκας και πρόσθεσε: «Σκοπός μας ήταν να μεταφέρουμε το καλό κλίμα που επικρατεί στην Κύπρο, διότι ο ηλιόλουστος καιρός έχει τη σημασία του όσον αφορά τις προσπάθειες καταπολέμησης του κορωνοϊού. Μεταφέραμε, επίσης, την καλή κατάσταση που έχουμε στο νησί όσον αφορά την πανδημία και τη σημαντική μείωση των κρουσμάτων. Τους εξηγήσαμε πόσο καλά είναι τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή στη χώρα μας και ότι εάν μας προτιμήσουν για τις διακοπές τους θα απολαύσουν όλα όσα απολάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια, με κάποιες προφυλάξεις βέβαια. 

Υποσχεθήκαμε στους Ρώσους πολίτες ότι εάν επιλέξουν την Κύπρο θα έχουν εξαιρετικές διακοπές, όπως είχαν πάντοτε. Τους διαβεβαιώσαμε ότι ως Κύπρος έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τους προσφέρουμε ασφαλείς διακοπές».


Μπείτε στις αγγελίες του Νέα Αμμόχωστος πατώντας ΕΔΩ