Αγ. Νάπα: Γλύτωσε τον ακρωτηριασμό το παιδάκι - Σοβαρά η μητέρα τουΓλύτωσε τα χειρότερα το επτάχρονο αγοράκι που είχε τραυματιστεί, χθες βράδυ, σε λούνα παρκ στην Αγία Νάπα. 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από μαραθώνιες διαδικασίες των ιατρών σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε το παιδί, κατάφεραν να γλυτώσουν τον ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού.

 

Την ίδια ώρα όμως, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, όπως επίσης και της μητέρας του η οποία, φέρει θλαστικό τραυμα στο αριστερο γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

 

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 22:30 το παιδί και η μητέρα έπαιζαν στις περιστρεφόμενες κούνιες του λούνα παρκ. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, μέρη του παιχνιδιού κόπηκαν, με αποτέλεσμα μητέρα και παιδί να εκτοξευθουν από το παιχνίδι.

 

Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν αρχικά σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

 

Ο αστυνομικός σταθμός Αμμοχώστου εξετάζει το ατύχημα.