Αγ. Νάπα - Φόνος Gary: Δεχόταν απειλές θανάτου 4 μήνες πριν- «Ζούμε ένα εφιάλτη»Χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη εξέλιξη συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το άγριο φονικό τον Νοέμβριο του 2018 με θύμα τον 33χρονο Γκάρι Χριστοδούλου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας.


Επιμέλεια: toThemaonline.com/Στέλιος Στυλιανού


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Liverpool Echo τέσσερις μήνες πριν τη δολοφονία του ο 33χρονος δεχόταν απειλές για τη ζωή του, κάτι που όπως υποστηρίζει η οικογένεια δεν αντιμετωπίστηκε με σοβαρότητα από την κυπριακή Αστυνομία.

Θανατική ανάκριση για το φόνο του Χριστοδούλου διεξήχθη και στην Αγγλία την Τετάρτη 27/3 όπου ακούστηκε ότι το θύμα δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς στο κεφάλι και στο στήθος.

Αναφέρθηκε παράλληλα ότι το θύμα δολοφονήθηκε ενώ οδηγούσε προκαλώντας το αυτοκίνητο του να παρεκκλίνει της πορείας του. Προσπαθώντας να γλυτώσει ο 33χρονος βγήκε από το όχημα και προσπάθησε να κρυφτεί ωστόσο οι εκτελεστές τον πυροβόλησαν ξανά.

Τραύματα εντοπίστηκαν και στο υπόλοιπο σώμα του Χριστοδούλου, ωστόσο αυτά προέρχονται από την πτώση του στο έδαφος σημείωσε ο ιατροδικαστής που εξετάσει τη σορό του νεκρού στην Αγγλία.

Η νεκροψία στο Ηνωμένο Βασίλειο εντόπισε επίσης τρομακτικές εσωτερικές βλάβες στη σπονδυλική στήλη, το στομάχι και το ήπαρ του Gary που προκλήθηκαν από τις σφαίρες.

Η αδελφή του 33χρονου, Σοφία, ήταν παρούσα στη θανατική ανάκριση και δήλωσε στην ιστοσελίδα: «Ζούμε ένα εφιάλτη, δεν κοιμόμαστε, κανείς δεν μας στήριξε ή μας βοήθησε όλους αυτούς τους μήνες»

Συμπλήρωσε πως «ποτέ δεν θα μάθουμε ποιος σκότωσε τον Γκάρi, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο αδελφός μου δεχόταν απειλές κατά της ζωής του για έξι μήνες και δεν τον έλαβαν ποτέ στα σοβαρά»