Αγ. Νάπα: Δυσχεραίνει το έργο των ανακριτών για την δολοφονία του Gary...Καλά "διαβασμένος" ο εκτελεστής

Μιχάλης Αντωνίου

Δυσχεραίνει το έργο των ανακριτών η υπόθεση δολοφονίας του 33χρονυ Gary Βοris Χριστοδούλου, τον οποίο εκτέλεσαν εν ψυχρώ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Ξυλοφάγου.

Έχουν περάσει τρία ολόκληρα 24ωρα και η αστυνομία προσπαθεί να περισυλλέξει οποιαδήποτα στοιχεία, σε μια προσπάθεια να εξιχνιασθεί το στυγερό έγκλημα, ενώ το γεγονός ότι στον αυτοκινητόδρομο δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, κάνει το έργο των ανακριτών ακόμη πιο δύσκολο. 

Καλά "διαβασμένος"  εκτελεστής

Όπως προκύπτει απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να ήταν καλά διαβασμένος, καθώς γνώριζε τις κινήσεις του 33χρονου,  αφού τον καταδιώξε στον αυτοκινητόδρομο, και άρχισε να πυροβολεί. 

Το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και δύο στο θώρακα, γεγονός που δείχνει το μένος του εκτελεστή. Όπως φαίνεται, ο δολοφόνος ήθελε πάση θυσία νεκρό τον 33χρονο και δεν εγκατέλειψε την σκηνή πριν τον σκοτώσει, αλλά αντιθέτως τον καταδίωξε μέχρι την αντίθετη πλευρά του δρόμου όπου ο στόχος επετεύχθη.

Ψάχνουν τα τηλεπικινωνιακά δεδομένα του 33χρονου

Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει στην άρση τηλεπικοινιακών δεδομένω του Χριστοδούλου, ψάχνοτνας τα δύο κινητά του τηλέφωνα, ούτως ώστε να διαφανεί αν το θύμα είχε συνομιλήσει με κάποιον λίγο πριν την ενέδρα θανάτου 

Σημειώνεται ότι ο Χριστδούλου, καταλείπει σύζυγο και ανήλικο παιδί.