Αγ. Νάπα: Δέκα συλλήψεις για τη συμπλοκή

Σύλληψη δέκα αλλοδαπών στην Αγία Νάπα για υπόθεση συμπλοκής και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

 

Δέκα άτομα από το Κουβέϊτ συνελήφθησαν χθες βράδυ για υπόθεση που αφορά συμπλοκή με ομάδα Βρετανών και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.00 χθες το απόγευμα σημειώθηκε σε ανοικτό χώρο τουριστικού συγκροτήματος στην Αγία Νάπα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων από την Βρετανία και το Κουβέϊτ.

Στο χώρο βρίσκονταν συνολικά περίπου 250 θαμώνες και η συμπλοκή μεταξύ 20 ατόμων, σημειώθηκε σε δύο φάσεις, αρχικά κοντά στη πισίνα του συγκροτήματος και στη συνέχεια έξω από το κτίριο στο δρόμο.

Στην πρώτη φάση της συμπλοκής, οι φρουροί ασφαλείας του τουριστικού συγκροτήματος κατάφεραν να απομακρύνουν τα άτομα από το Κουβέϊτ ωστόσο στη συνέχεια αυτά βγήκαν έξω και συνέχισαν την συμπλοκή με τους Βρετανούς.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός δύο Βρετανών οι οποίοι με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφεραν θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και άτομα από το Κουβέϊτ που συμμετείχαν στη συμπλοκή οι οποίοι έφεραν μικροεκδορές και μώλωπες και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και από άλλες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και άρχισαν έρευνες από τις οποίες προέκυψαν μαρτυρίες εναντίον δέκα ατόμων από το Κουβέϊτ ,τα οποία φαίνεται να συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Τα δέκα άτομα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.