Αγ. Νάπα - Ατύχημα σε λούνα παρκ: Νεότερα για την υγεία αγοριού και μητέρας

Τι ανέφερε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας

Εντός δυο εβδομάδων αναμένεται να λάβει εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται το 7χρονο αγοράκι από τη Ρωσία, που τραυματίστηκε την περασμένη Παρασκευή, μαζί με την μητέρα του, σε λούνα παρκ της Αγίας Νάπας.  

Η κατάσταση του παιδιού και της μητέρας του είναι πάρα πολύ καλή, ανέφερε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία το απόγευμα επισκέφθηκε στην Πολυκλινική "Υγεία", στη Λεμεσό, τον 7χρονο και την οικογένειά του και ενημερώθηκε σχετικά από τους θεράποντες ιατρούς.

"Εκτός του ότι έχει πάρει μια εξαιρετική θεραπευτική αγωγή, αλλά και ένα πολύ μεγάλο και πολύωρο χειρουργείο, το παιδάκι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, όπως και η μητέρα του", δήλωσε η κ.Γιαννάκη, τονίζοντας ότι το Υπουργείο είναι έτοιμο να βοηθήσει εάν χρειαστεί.  

Παράλληλα, συνεχάρη γιατρούς και νοσηλευτές "για την εξαιρετική δουλειά και θεραπευτική αγωγή, που έγινε στο 7χρονο παιδάκι αλλά και στη μητέρα του" και σημείωσε ότι εντός δυο εβδομάδων αναμένεται να λάβει εξιτήριο.