ΑΞΙΑ πρωταθλήτρια η ΟΜΟΝΟΙΑ!


Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Η καλύτερη ομάδα σήμερα στην Κύπρο, κατέκτησε τον τίτλο. Άξια πρωταθλήτρια 100% η Ομόνοια.
Μετά την περσινή μεγάλη επιστροφή (βλέπε 2019-20) που δεν μετουσιώθηκε (επίσημα) με την ανάδειξη της σαν πρωταθλήτρια, ήρθε σε συνέχεια η φετινή σεζόν για να επιβεβαιώσει την υπεροχή και ανωτερότητα της.
Φοβερή πορεία στην Ευρώπη με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ακολούθως αφού έκλεισε την παρένθεση με τα αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ακολούθησε μία φρενήρη πορεία που την οδήγησε πανάξια στην κατάκτηση του τίτλου, 11 χρόνια μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα που ήρθε το 2010.
Ο Χένινγκ Μπεργκ με το σφριγηλό του συγκρότημα δικαιούται με τη σειρά του να καμαρώνει το επίτευγμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Ότι και να γράψει κάποιος για τη νέα μας πρωταθλήτρια, καταλήγει στον ίδιο παρονομαστή. Ότι η Ομόνοια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-21 έδειξε τέτοια στοιχεία και τέτοια ποιότητα που θα ήταν κρίμα και άδικο να μην κόψει πρώτη το νήμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δικαιολογημένα, ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ πανηγυρίζει. Δικαιολογημένα επίσης, οι παίκτες η τεχνική ηγεσία, όλο το υπόλοιπο τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος και η διοίκηση ξέσπασαν στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ και αφού ήρθαν τα καλά μαντάτα από το Τσίρειο.
Η επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου είναι η φυσιολογική εξέλιξη στην έκβαση του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος.