Θρίλερ δίχως τέλος με τον θάνατο της Ειρήνης

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Εδώ και 9 μήνες (από τον Ιανουάριο του 2018) εμπειρογνώμονες που εκπροσωπούν την οικογένεια της άτυχης γυναίκας προσπαθούν να πείσουν ότι η 44χρονη δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε.

Πριν από μερικές μέρες ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε ποινική δίωξη  κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σύσταση συμμορίας ανατρέποντας τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομία ότι η μητέρα τριών παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της, μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με γιατρό της περιοχής που κατοικούσε.

Τη Δευτέρα 9/10 η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» παρουσίασε τα τελευταία μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη στον άνθρωπο που φαίνεται να διατηρούσε δεσμό και «δείχνουν» όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ  ότι η 44χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς και μήνυμα που φέρεται να έστειλε στον αδελφό της που βρισκόταν στην Κύπρο, όπου τον πληροφορεί ότι ο γιατρός δεν της απαντά το τηλέφωνο μετά που διέκοψαν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τον σύναδελφο το μήνυμα που έστειλε στον αδελφό της στην Κύπρο ήταν το εξής: «Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τί θα έκανες στη θέση του; Πάρτον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά» και ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες που αντάλλαξαν λίγες μέρες πριν η Ειρήνη βρεθεί νεκρή.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται και το επίμαχο μήνυμα το οποίο έστειλε στον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και παράφορα το όποίο προμήνυε, όπως υποστηρίζουν ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή της. Έγραψε λοιπόν στον γιατρό: «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα» μήνυμα όμως που δεν υπάρχει πλέον καθώς ο γιατρός υποστηρίζει ότι του το έστειλε μέσω της εφαρμογής Viber και το διέγραψε για να μην το δει η γυναίκα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: