Αυγόρου: Δεν έφερε ζώνη ο άτυχος Γιώτης, που ξεψύχησε στην άσφαλτο


Θρήνο και βαρύ πένθος "σκόρπισε" στην κοινότητα Αυγόρου ο αδόκητος θάνατος του 30χρονου Παναγιώτη (Γιώτη) Ευαγγέλου, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σημερα γύρω στις επτά το πρωί, στο δρόμο Φρενάρους-Αυγόρου. 

Ο άτυχος Ευαγγέλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, προσέκρουσε σε μεταλλική περίφραξη πορτοκαλεώνα και ακινητοποιήθηκε σε δέντρο. Για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμια του μοιραίου σαλούν αυτοκινήτου χρειάστηκε επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η νέα τραγωδία στην άσφαλτο διερευνούν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενήργησαν έρευνες στη σκηνή και περισυνέλεξαν τεκμήρια. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος Ευαγγέλου δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες της επαρχίας Αμμοχώστου, καταλείπει σύζυγο και ένα τρίχρονο κοριτσάκι.