Θανατηφόρο Ξυλοφάγου: Θρήνος στην Ανόρθωση για τον άτυχο Ανδρέα-«Εκεί ψηλά στη γειτονιά των Μαχητών»


Το δικό τους αντίο στον αδικοχαμένο 25χρονο, Ανδρέας Κότα, από την Ξυλοφάγου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, είπαν οι «Μαχητές».

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν «ένα δικό μας παιδί έφυγε μακριά μας για το μεγάλο ταξίδι, εκεί που θα συναντήσει τα υπόλοιπα Αδέλφια. Εκεί ψηλά στη γειτονιά των ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ να τραγουδάνε περήφανα.

Καλό Παράδεισο Αδελφέ Ανδρέα και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ MAXHTEC ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ».

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος νέος κινείτο στον δρόμο από την Ξυλοφάγου προς την Αγία Νάπα, όταν σε κάποια στιγμή στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη στην Ξυλοφάγου, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με σκυβαλοφόρο όχημα, που οδηγούσε 45χρονος.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το σκυβαλοφόρο φαίνεται να ανέκοψε την πορεία του 25χρονου, ο οποίος συγκρούστηκε με το όχημα και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Δυστυχώς, ο άτυχος Ανδρέας, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Η μοτοσικλέτα του, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο 25χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.