Θρήνος για τρεις οικογένειες στη Λεμεσό… Τρεις άνθρωποι «έσβησαν» ανήμερα των Χριστουγέννων


Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα «χτυπούσε» τις τρεις οικογένειες στη Λεμεσό ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα γέλια και οι χαρές «πάγωσαν» και η μέρα των Χριστουγέννων πλέον δε θα είναι γι’ αυτούς ποτέ η ίδια καθώς τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα «έφυγαν» για το μεγάλο ταξίδι.

Πρόκειται για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που σημειώθηκαν στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ένας 34χρονος άντρας ενώ βρισκόταν σε γιορτινό τραπέζι ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λεμεσού. Δυστυχώς όμως ο 34χρονος κατέληξε. Τραγική ειρωνία είναι ότι στις 29 Δεκεμβρίου ο άτυχος άντρας θα γιόρταζε τα γενέθλια του.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 32χρονος μεταφέρθηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο νοσοκομείο ενώ προηγουμένως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης. Ο άτυχος νεαρός άντρας δεν άντεξε και «έσβησε».

Στα μαύρα ντύθηκε και η οικογένεια ενός 61χρονου, ο οποίος ενώ βρισκόταν με τη γυναίκα του στην οικία του στον Άγιο Νικόλαο ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως η 58χρονη γυναίκα του κάλεσε σε βοήθεια οικεία της πρόσωπα τα οποία κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Έμελλε όμως τα φετινά Χριστούγεννα να ήταν τα τελευταία του καθώς οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο 61χρονος έπασχε από διαβήτη.

Σε όλες τις περιπτώσεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια καθώς δεν έφεραν οποιαδήποτε εξωτερική κάκωση. Τα ακριβή αίτια του θανάτου των τριών αντρών αναμένεται να εξακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού τους.