Θρήνος για τον άτυχο Αλέξανδρο…Η τρελή πορεία του οχήματος και τα απανωτά χτυπήματα

Θρήνος λίγο πριν την πρωτοχρονιά για την οικογένεια και φίλους του Αλέξανδρου Ποποβίδη, 18 χρόνων, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την έξοδο της Κόρνου.


Πηγη:reporter. Com. Cy


 

Ο 18χρονος, γύρω στις δύο το μεσημέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, δύο περίπου χιλιόμετρα από την έξοδο του Κόρνου, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει από την πορεία του προς τα αριστερά και να κτυπήσει αρχικά στο κιγκλίδωμα του δρόμου αριστερά.

Camera Icon  

+5

Στη συνέχεια το όχημα επανήλθε στο δρόμο, κτύπησε στο ενδιάμεσο κιγκλίδωμα δεξιά και ακολούθως το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε στο οδόστρωμα.

 

Από τη σύγκρουση άνοιξε το πίσω καπό του αυτοκινήτου και ο οδηγός να εκσφενδονιστεί από την πίσω πόρτα του οχήματος, να περάσει πάνω από το κιγκλίδωμα και να καταλήξει στο αριστερό χαντάκι.

Camera Icon  

+5

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το μέρος του δυστυχήματος, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου και του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας.Camera Icon  

+5

Ο νεαρός οδηγός Αλέξανδρος Ποποβίδης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 15.10 οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι ο 18χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.