Θάρρος ή αλήθεια; Το πρώτο βιβλίο της Βάσως Βαρδάκη είναι γεγονός


Το πρώτο της βιβλίο κυκλοφόρησε η Life & Executive Coach Βάσω Βαρδάκη από το Αυγόρου, με τις πρώτες κριτικές να είναι εξαιρετικές!

Το βιβλίο δίνει το έναυσμα στον αναγνώστη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη ζωή και τον ωθεί να πάρει τη ζωή στα χέρια του.

Είναι ένας οδηγός για το πως μπορεί κάποιος να υπερβεί τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο του. Γιατί στην τελική, σημασία δεν έχει τόσο το γεγονός. αλλά το τι ερμηνεία θα δώσεις σε αυτό.

Μικρό και ουσιαστικό, καλογραμμένο και με απλό καθημερινό τρόπο, ο αναγνώστης μεταφέρεται στην πλευρά του παρατηρητή και νιώθει σαν να πίνει καφεδάκι και να «τα λέει» με τον ίδιο του τον εαυτό…

Πως θα ήταν όμως να έχεις κάποιον δίπλα σου να σε υποστηρίζει σε κάθε σου βήμα και να σε βοηθά να πετυχαίνεις τους στόχους σου; Πως θα ήταν, αν ο ίδιος σου ο εαυτός γινόταν ο δάσκαλός σου και σε βοηθούσε, αντί να σου βάζει τρικλοποδιές και να σε κρατά πίσω κάθε φορά που θέλεις να κάνεις ένα βήμα πιο «τολμηρό»;

Μέσα από τις σελίδες του, ως αναγνώστης θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ευχάριστα 20 μικρές «μπουκιές» συμπυκνωμένης γνώσης και ερωτήσεων που θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις τα δεδομένα της δικής σου ζωής με έναν άλλο φακό. Ίσως λίγο διαφορετικό, σίγουρα δημιουργικό, αλλά πάντα δικό σου φακό.

 Η συγγραφέας

Η Βάσω Βαρδάκη ζει και εργάζεται στην Κύπρο. Ως Life & Executive Coach, υποστηρίζει άτομα με, θέληση, δίψα για ανάπτυξη και θετική ενέργεια, που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, και που συναντούν προκλήσεις είτε στο να συνδυάσουν την επαγγελματική με την προσωπική τους πορεία, είτε στο να προετοιμάσουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους για το επόμενο επίπεδο. Ειδικεύεται στο να καταλαβαίνει και να αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης και με ειδική μεθοδολογία, κάνοντας τις κατάλληλες δυναμικές ερωτήσεις, υποστηρίζει τον πελάτη να βρει τις απαντήσεις που βρίσκονται ήδη μέσα του και να φτιάξει το δικό του πλάνο δράσης. Ακριβώς γι’ αυτό, τα άτομα καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους μπλοκάρουν, και να πετύχουν τόσο τους προσωπικούς όσο και τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Το βιβλίο «Θάρρος ή Αλήθεια» είναι το πρώτο της βιβλίο και έχει κυκλοφορήσει από τα μέσα Ιουλίου. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία Πάργα και όλα τα καταστήματα PUBLIC στην Κύπρο.

Μάθε περισσότερα για το πως το coaching μπορεί να υποστηρίξει στο www.vasosvardaki.com.