Ξυλοφάγου: Συγκλονίζει ο αδερφός του άτυχου Μάριου!


Συγκλονίζει ο αδελφός του άτυχου Μάριου Φραγκούς, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο, στις Χαλεπιανές.

 
Σε μία ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία συνοδεύεται με ένα βίντεο, με στιγμές από τη ζωή του άτυχου 31χρονου, ο αδελφός του προκαλεί ρίγη συγκίνησης. «Πριν δύο εφτομάες εμαλλώναμεν ποιος εν να πεθάνει πρώτος. Έδερες. Ήσουν το είδωλο μου που τον τζιαιρό που σε αθυμούμε, όπου την πελλάρα μέσα. Εν ήσιεν στιγμή που να μαστεν μαζί τζιαι να βαρεθώ. Με εγώ, με κανένας που ούλλους όσους αφήνεις. Γιατί εν κάμποσοι».

Διαφήμιση:

Acropolis Quality Food Paralimni: Ερχόμαστε στην πόρτα του σπιτιού σου με ένα τηλεφώνημα - 23 828 999☎️




Στη συνέχεια, ο αδελφός του Μάριου, Αντώνης, αναφέρεται σε όλους όσοι αγαπούσαν τον άτυχο 31χρονο.

«Όυλλοι αγαπούσαν σε. Εν έβρησκες πλάσμαν να πει κακόν λόον. Τζιαι ποιος να πει κακό λόον, αφού για τους φίλους σου πάντα ήσουν τζιαμέ. Όπου τζιαι να ταν όποιος τζιαι να ταν ήσουν δίπλα του. Τζιαι γω ρε γάρε μου 3 το πρωί να σου λαλώ εν είμαι καλά "ελα ποδά αδελφέ μου᾽᾽ ελάλες μου τζιαι εσύ όσο χάλια τζιαι να ήσουν, επαρηόρας με τζιαι άμαν εν επαρηορκόμουν, εθύμωνες μου. Τζιαμέ αγάπουν σε ακόμα παραπάνω».

Προσθέτει «τι να πω της Ανδρούλλας, του Πετρή τζιαι της Ελένης; Τι να πω των παρέων σου; Φίλε μου, τωρά αρκέφκει ένας γολγοθάς. Κανένας γονιός εν πρεπει να θάφκει τα μωρά του. Έννεν έτσι που πάει. Εν να έμπορα να σου γράφω για μέρες ολόκληρες, για τα όνειρα τζιαι τη ζωή σου, αλλά μεν αγχώνεσαι εν να χω τζιαιρόν να σου τα πω τζιαι να σου τα γράψω.

Μάριε μου, σίουρα έννεν το πιο όμορφο πράμα να φέφκει κάποιος που τούτον κόσμο, τζιαι προπάντως ένας νέος. Τζιαι συ ήσουν νέος, αλλά την ζωήν εκράτας την που τα φκια. Έν την άφηνες λεπτόν, εν εκάθεσουν λεπτό. Όσα έζησες λίοι ενα τα ζήσουν. Ανδρεναλίνη, πάθος, ταξίδκια, innovations, ιδέες, πελλάρες, πολλήν αγάπην Έζησες την ζωή σου τζιαι με το παραπάνω. Γι’ αυτόν όσα κύμματα θλίψης τζιαι να ρτουν να μας έβρουν, εννα χαμογελώ γιατί ξέρω ότι έζησες όπως έθελες. Τζιαι εν να θελα τζιαι σεις αμαν θυμάστεν τον πελλόν να χαμογελάτε, γιατί αν σας εθώρεν λυπημένους ήταν να νευριάσει.

Γεια σου αδελφέ μου, αγαπώσε»

Η κηδεία του Μάριου θα τελεστεί αύριο η ώρα 15:00 στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στη Ξυλοφάγου.