Ξυλοφάγου: Έρχεται η Γλυκερία για μια μαγική βραδιά!


Στο Μέγαρο Ξυλοφάγου για μια μοναδική παράσταση θα βρεθεί η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία, η οποία με το ανεβαστικό πρόγραμμά της και τις απίθανές της ερμηνείες, υπόσχεται να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”.

 Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό με τα τραγούδια της, προσφέροντας αυθεντική ψυχαγωγία, με τη γνησιότητα και τη ζεστασιά που την διακρίνει.

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα - παραδοσιακά, τις διασκευές που έχει κάνει στα τραγούδια «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και «Θάλασσες» (Μάριου Τόκα - Σαράντη Αλιβιζάτου) που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, όπως επίσης δύο πιο πρόσφατες, στα τραγούδια «Να συμβεί» (Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ελεάνας Βραχάλη) και «Δεν έχω πια δικαίωμα» (Αντώνη Βαρδή - Βασίλη Γιαννόπουλου), που είχε τραγουδήσει παλιότερα, αλλά και όλες τις επιτυχίες της.

Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς και με τους Κούλη Θεοδώρου και την Χριστιάνα Γαλιάτσου,δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Πληροφορίες & Κρατήσεις:

☎️ 96490157

☎️ 96490158

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα του ΄Ολυμπου Ξυλοφάγου πατώντας ΕΔΩ