Ξυλοδαρμός ανήλικης από συμμαθητές της σε σχολικό λεωφορείο. Το κατέγραφαν και σε βίντεο (pics)




Νέο περιστατικό βίας σε βάρος μαθήτριας, ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καταγράφει επίθεση σε βάρος ανήλικης μαθήτριας, μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Στο βίντεο -που κατέχει αλλά δε δημοσιεύει η Cyprus Times για να μην εκθέσει τους ανήλικους- φαίνονται μαθητές να επιτίθενται σε ανήλικη και να την χτυπούν, με την ίδια να φαίνεται ανήμπορη να αντιδράσει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μαθητές που δεν συμμετέχουν στο επεισόδιο παρακολουθούν απαθείς βιντεογραφώντας μάλιστα το συμβάν.

Η ανήλικη πάντως προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ όπως πληροφορείται η Cyprus Times εξετάστηκε και από γιατρό.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Κυριάκος Νικηφόρου, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, ανέφερε «Είναι να περιστατικό που πρέπει να μας ανησυχήσει όλους τους γονείς. Θα πρέπει να αναλογιστούμε για την ανατροφή και την παιδεία που δίνουμε στα παιδιά μας. Θα πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα ούτως ώστε να εξαλιφθεί το φαινόμενο της βίας».

Ως οργάνωση, από τη νέα σχολική χρονιά θα διοργανώσουμε διαλέξεις για γονείς και μαθητές, για να ενημερώσουμε για τα φαινόμενα της βίας, προβατικής συμπεριφοράς, αλκοόλ και μπούλινγκ, τόνισε.