Ξέσπασμα για "Τάσος Μάρκου"


Ξέσπασε ο  team manager της ΕΝΠ Φώτης Θωμά και  μέσα από τα social media εκφράζει  την δυσαρέσκεια του για την κακή κατάσταση του “Τάσος Μάρκου”.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ.Θωμά...

“Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε.. Κάποιοι χθες με θράσος μας είπαν και κακομαθημένους που αν δεν ήταν η ΕΝΩΣΗ από το 1996 να χρησιμοποιεί το Τάσος Μάρκου θα καταντούσε στοιχειωμένο σαν τα Ολυμπιακά έργα της Αθήνας και θα βλαστούσαν δέντρα στις κερκίδες. 23 χρόνια χωρίς €1 για πραγματική συντήρηση! 
Ξεχνάτε κάτι , το γήπεδό δεν είναι της ΕΝΩΣΙΣ είναι δημοτικό στάδιο και πληρώνουν για αυτό οι δημότες. Ας το πάρει όλο ο ΓΣΕ να πετάει δίσκους αφού αυτοί ξέρουν καλύτερα, πήραν 6ψηφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ για να φτιάξουν το ταρταν! Αλλά αυτούς η επιτροπή τους είναι εκτός συνόρων.. Βλέπετε έχουμε γίνει μικρή ομάδα τώρα, περιπλανιόμαστε στη Β κατηγορία και δεν σας κάνουμε πλέον περήφανους..

Κάποτε ήταν πρώτα η ΕΝΩΣΗ και μετά το Παραλιμνι. Κάποτε μίλαγες για το Παραλιμνι και σου απαντούσαν για την Ένωση.. Δεν μας αξίζει , δεν σας αξίζει .. Πληρώνουμε παίκτες με τα λεφτά των φιλάθλων και τραυματίζονται στις προπονήσεις ελεω γηπέδων. Ταλαιπωρούμε 3 εργάτες να φυτεύουν γρασίδι στην κόλαση.. Ας το κλείσουμε.. Ας πάμε στο Δασάκι των 2000 κατοίκων που έχουν ιδιόκτητο. Έχουμε κουραστεί... Δεν μας αξίζει…”.