Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη»


Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της Καρολάιν μιλώντας στη βρετανική The Sun. Περιέγραψε πως ο ίδιος και η σύζυγός του βιώνουν την απώλεια της κόρης τους, αλλά και την οργή που αισθάνεται για τον δολοφόνο γαμπρό του.

«Όταν έμαθα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν το ήξερα νωρίτερα, όταν ήταν εδώ (σ.σ στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι κι ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά στην απώλεια της 20χρονης κόρης τους και πώς ενημερώθηκαν για τον χαμό της , ο Ντέιβιντ Κράουτς σημειώνει ότι «δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζυγοκτόνου σε παράνομες δραστηριότητες, ο πατέρας της Κάρολαϊν φαίνεται να μην το αποκλείει. «Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά», επισημαίνει.

Σχετικά με την επιμέλεια της εγγονής του, ο ίδιος επισημαίνει ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».