Ξεσπά η Κύπρια ηθοποιός για τον χαμό του Γιώργου Χρυσοστόμου

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ακόμα ένα θύμα της άσφαλτου. Ο 24χρονος απεβίωσε την Παρασκευή, 23/11 ύστερα από δυστύχημα που είχε με την μοτοσικλέτα του. Τα λόγια της φίλης του συγκλονίζουν, αφού η Κύπρια ηθοποιός μετά την ταφή του ξέσπασε.


Η Βιολέτα Λόρενς, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Γιώργος Χρυσοστόμουέφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς από την ζωή. Τα πρώτα της λόγια στα social media μετά την είδηση του τραγικού συμβάντος ήταν τουλάχιστον τραγικά. 

Η Κύπρια ηθοποιός την Παρασκευή, 23/11, μετά την πληροφόρηση ότι πέθανε ο φίλος της έγραψε στα social media: «Ψέματα λέτε!!! Δεν έχει πεθάνει... Δεν θέλω να το πιστέψω και ούτε πρόκειται. Γιατί το μαθαίνω τώρα; Μου υποσχέθηκες ότι δεν θα πέθαινες από το ρημάδι την μηχανή. Γιατί μου το έκανες αυτό αδελφέ μου γιατί ρε;».

Μετά την ταφή του Γιώργου Χρυσοστόμου η Βιολέτα Λόρενς ξέσπασε μέσω του λογαριασμού της στο facebook, με μια ανάρτηση. 


Όπως έγραψε:«R.I.P. αγάπη μου, Γιωργο μου, καμάρι μου... Πήγες να πάρεις καφέ για να ξυπνήσεις και τελικά κοιμηθηκες για πάντα. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ να ειναι η μηχανή που σου πήρε την ζωη. Νιώθω οτι εχάσα και το δικο μου αιμα μαζι σου. Εσύ που μου έδειξες την χαρά της μηχανής εσυ και μου την πήρες. Εσυ που παντα με πείραζες και μου λεγες 'Ρε...ξυπνααα', τωρα εσενα ποιος θα σε ξυπνησει μου λες??? ΣΑΓΑΠΩ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.». 

Με ένα story στο instagram η Βιολέτα Λόρενς δεν έκρυψε τα συναισθήματά της κατά των μοτοσικλετών, αφού μια από αυτές της στέρησε τον φίλο της. 


 Πηγη:tothemaonline