Ξενοδοχεία: Ανοίγουν 1η Ιουνίου με προσφορές από €25 το άτομο!


Την Παρασκευή 29 Μάϊου, 110 ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου, μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να κοινοποιήσουν τις προσφορές τους για την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα ο καλοκαιρινός κατάλογος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

Προσφορές ανά μήνα
Μιλώντας στο InBusinessNews ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρίας Ιωαννίδης ανέφερε πως στον κατάλογο θα υπάρχουν προσφορές ανά μήνα, καθώς οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την περίοδο.
«Οι τιμές είναι μειωμένες στις πλείστες περιπτώσεις κατά 15-20% σε σύγκριση με πέρυσι και αρχίζουν για διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο από €25 το άτομο», υπογράμμισε.

Γεωγραφικές περιοχές
Κληθείς να σχολιάσει το ποιες γεωγραφικές περιοχές θα καλύπτουν τα ξενοδοχεία που θα παραμείνουν ανοικτά ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε πως ο κατάλογος θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά και σε ορεινά θέρετρα.


Στον ΠΑΣΥΞΕ θεωρούν κλειδί για την απόφαση ανοίγματος των ξενοδοχείων το πρωτόκολλο λειτουργίας τους, το οποίο θα κλειδώσει εντός της εβδομάδας.


Τα περισσότερα ξενοδοχεία θα ανοίξουν 20 Ιουνίου
Εκφράζουν παράλληλα την άποψη πως τα περισσότερα ξενοδοχεία αν και τους παρέχεται η δυνατότητα να ανοίξουν τις πύλες του για το κοινό από την 1η Ιουνίου, εντούτοις τα περισσότερα θα το πράξουν στις 20 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα μπορεί να ταξιδέψει κάποιος στην Κύπρο από συγκεκριμένο αριθμό χωρών χωρίς πιστοποιητικό εξέτασης για τον κορωνοϊό.


Αναμένουμε το μέγιστο άλλους 900 χιλιάδες τουρίστες
Κατά τον ΠΑΣΥΞΕ τέλος στην καλύτερη περίπτωση μέχρι το τέλος του χρόνου η Κύπρος μπορεί να προσελκύσει το μέγιστο 900 χιλιάδες τουρίστες που αντιστοιχεί περίπου στο 30% των περυσινών αφίξεων.


ΠΗΓΗ:inbusinessnews.reporter.com.cy