34χρονη ασθενής από Γ.Ν Αμμοχώστου: Έλεγα εν πελλάρες μέχρι που ο ιός με χτύπησε


Το δικό της μήνυμα στέλνει η 34χρονη Έλενα από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και καταθέτει τη δική της μαρτυρία ενώ παράλληλα καλεί όλο τον κόσμο να προσέχει και να τηρεί ευλαβικά τα μέτρα.

Αυτούσιο το μήνυμά της:

Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα εν πελλάρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα...

Η επόμενη μέρα με βρίσκει με έντονο βήχα, πόνος στους μυς, πυρετός, δύσπνοια και έντονη κούραση... κατέληξα στο Νοσοκομείο Αναφοράς... Εκεί με υποδέχτηκαν οι καθημερινοί ήρωες με χαμόγελο και ένα χάδι στον ώμο με μια λέξη "όλα θα παν καλά".. Εγώ ψυχολογικά μηδέν για πολλούς λόγους.. Άφησα πίσω μου 3 μωρά.. Τον Γιώτη μου μια μάνα που κλαίει που δεν μπορεί να βοηθήσει πάρα μόνο από μακριά... Έναν παπά που παίρνει συνεχώς τηλέφωνα με έναν τρέμουλο στην φωνή του.. Τα αδέρφια μου οι νύφες μου η πεθερά μου που είναι σε όλα βράχος εκεί. Συγγενείς φίλοι...Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γυρίσω πίσω γερή και δυνατή..

Όμως θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πάρα πολλά... Ο ιός δυστυχώς υπάρχει δεν είναι μια απλή γρίπη όπως ακούμε.. Συμφωνώ ότι κάποιοι το περνούν ανώδυνα αλλά δεν είναι σε όλους το ίδιο... Εγώ το περνώ δύσκολα και είμαι μόλις 34 χρόνων.. Σκεφτείτε τους δικούς σας παππούδες παπάδες μανάδες γιαγιούλες... Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα τα πάθη του Χριστού ξεκίνησαν...Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο Πάσχα μέρες που περνούμε όλοι μαζί με την οικογένεια μας..

Ευχή μου να βγω σύντομα υγιής και να μπορέσουμε να καθίσουμε όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι με τα μωράκια μου. Μαζί ενωμένοι και ευσυνείδητοι μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό που λέγεται κορωνοιος!!!

Να προσεύχεστε για όλους αλλά ειδικά για τα άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή νοσοκόμους γιατρούς για το σπουδαίο έργο που δίνουν καθημερινά με πίστη αγάπη!!!