Παραλίμνι: Ο Χριστόδουλος μας...δίνει τα φώτα αλλά και τον ήχο του!

Όταν η αγάπη και το πάθος για κάτι μετουσιωθούν σε επάγγελμα, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Χριστόδουλος Καμινιώτης από το Παραλίμνι, ο οποίος διατηρεί μια από τις πιο γνωστές εταιρείες εγκατάστασης ήχου και φωτισμού Παγκύπρια, την «Creative Light + Sound».

Το…μικρόβιο μπήκε από μικρή ηλικία, όταν ακόμα ο Χριστόδουλος άρχισε να δουλεύει στην εταιρεία DJS Professional Ltd, η οποία αποτέλεσε γι αυτόν... σχολείο για την μετέπειτα πορεία του, καθώς απέκτησε όλες τις σημαντικές και απαραίτητες γνώσεις για την ηχοληψία και το φωτισμό, με αποτέλεσμα να ιδρύσει την “Creative Light + Sound” και τώρα να δραστηριοποιείται με επιτυχία για 11 χρόνια σε παγκύπρια βάση, στον τομέα εγκατάστασης και ενοικίασης ΗΧΟΥ και ΦΩΤΙΣΜΟΥ σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Η φήμη της εταιρείας (αλλά και του Χριστόδουλου), έχει εξαπλωθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μέσα από τον επαγγελματισμό και τις δημιουργικές του ιδέες για τον φωτισμό σε χώρους όπως οι γαμήλιες εκδηλώσεις, οι θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, οι συναυλίες κ.α.


Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η διαρκής δίψα του για εξέλιξη και πρόοδο μέσα από την παρακολούθηση σεμιναρίων και εκθέσεων, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας καινοτόμες ιδέες και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η “Creative Light + Sound” διακρίνεται για τον μοναδικό αρχιτεκτονικό φωτισμό του χώρου που καλείται να αναλάβει, με πολυελαίους, ομπρέλες, κουρτίνες, “ferry lights”κ.α.


Ένα από τα… μυστικά της επιτυχίας, είναι η επαφή και η συζήτηση με τους πελάτες, κάτι που αποτελεί βασική αρχή της Εταιρείας για να ανταποκρίνεται στα «θέλω» των πελατών της και να προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα με άρτια ηχητική κάλυψη και μοναδικά ατμοσφαιρικά εφέ φωτισμού σε ολόκληρο το χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό της “Creative Light + Sound” λειτουργεί με συνέπεια και επαγγελματισμό για την πλήρη εγκατάσταση, αναβάθμιση ή ενοικίαση ήχου και φωτισμού.

Δείτε το βίντεο Ακολουθήστε τη Creative Light + Sound στα social media:

Facebook / Instagram: Creative Light + Sound

Τηλ: 99753318

Email: [email protected]