Διαβάστε τον καιρό στην επαρχία Αμμοχώστου


Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές και αργότερα και μέσες, νεφώσεις. Το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευμα ισχυροί 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και στα νότια το απόγευμα μέχρι ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία το βράδυ στην επ. Αμμοχώστου θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, σύμφωνα με την μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένονται τοπικά βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο, από το μεσημέρι και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και σταδιακά μικρή άνοδο και γενικά θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  και σταδιακά μικρή άνοδο  και γενικά θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.