19χρονη Βρετανίδα: Οι Ισραηλινοί ήταν σαν «αγέλη λύκων»


Νέα συνέντευξη σε Βρετανικό μέσο παραχώρηση η 19χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία κρίθηκε ένοχη  για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης ύστερα από ψευδή καταγγελία της ότι στις 17/7/19 είχε βιαστεί από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα. 

Μιλώντας στη “The Sun”, σχετικά με τον ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους 12 Ισραηλινούς, περιγράφει πως της επιτέθηκαν και τους παρομοιάζει με «αγέλη λύκων».

Πρόσθεσε πως δεν ξέρει πόσοι από τους 12 Ισραηλινούς την βίασαν, «δεν μετρούσα, δεν μπορούσα να μετρήσω», είπε. 

Σημείωσε ότι οι Ισραηλινοί ήταν ενθουσιασμένοι και φώναζαν στα εβραϊκά με την ίδια να προσπαθεί να τους αποτρέψει χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

«Σκέφτηκα αν δεν βγω από εδώ τώρα, θα πεθάνω», είπε. 

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι οι Κύπριοι Αστυνομικοί την ανάγκασαν να υπογράψει ότι είπε ψέματα για τον βιασμό, ενώ αναφέρθηκε και στην 6μηνη δικαστική διαμάχη. 

Επιπλέον, αναφέρει ότι την οδήγησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο αστυνομικό τμήμα και την κράτησαν χωρίς δικηγόρο για οκτώ ώρες.

Αναφέρεται στην κλονισμένη της υγεία και σημειώνει πως θα ήθελε να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο ωστόσο χρειάζεται χρόνο, όπως είπε. 

Σε απόσπασμα του ημερολογίου το οποίο κρατούσε στην κυπριακή φυλακή αναμένοντας τη δίκη της, αναφέρεται: «Έχω εφιάλτες κάθε νύχτα, ότι με βιάζουν ξανά».

Δηλώνει επίσης ότι στη φυλακή της έδιναν φάρμακα για να είναι ήρεμη, παρά το ότι δεν τα ήθελε και συμπληρώνει ότι "οι περισσότεροι τρόφιμοι έμοιαζαν ναρκωμένοι από τα φάρμακα που τους χορηγούνταν".

Επαναλαμβάνει, εξάλλου, ότι θα αγωνιστεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της: «Είπα την αλήθεια. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε».