18χρονος «έσβησε» λίγο πριν έρθει σε Αγία Νάπα-Χάρισε ζωή σε 3 άτομα

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 18χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα φοβερό δυστύχημα λίγο πριν έρθει στην Αγία Νάπα για διακοπές.

Ο 18χρονος Charlie Dunne γιόρταζε το τέλος των εξετάσεων του με την οικογένεια και τους φίλους του στο Devon, όταν υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη προκαλώντας του καρδιακή ανακοπή.

Την προηγούμενη Τετάρτη η οικογένειά του πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον βγάλει από την τεχνική υποστήριξη, αφού δεν κατάφερε να επανέλθει.

Όμως με τον θάνατό του χάρισε ζωή σε τρεις ανθρώπους, δωρίζοντας τα όργανα του στις 11 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η οικογένεια, είναι μια παρηγοριά να ξέρουμε ότι «ζει» μέσα σε άλλους και μπόρεσε να τους αλλάξει τις ζωές τους.

Συγκλονισμένοι στο σχολείου του 18χρονου απέδωσαν φόρους τιμής, ενώ καθηγητής του ανέφερε ότι: «Με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας μεταφέρουμε την είδηση ότι Charlie Dunne, ένας από τους μαθητές μας στο Denson House, έχασε τη ζωή τους σε ένα φοβερό δυστύχημα σε παραλία, ενώ έκανε διακοπές».

Ο 18χρονος ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου με την οικογένειά του και μερικούς φίλους για το North Devon, αλλά ενώ βρισκόταν στην παραλία κτύπησε στην πλάτη, αφήνοντας τον σε κωματώδη κατάσταση.

Ενόσω ήταν μαθητής δούλευε και μάζευε λεφτά για να έρθει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι πριν αρχίσει το πανεπιστήμιο.

Πηγή: Sigmalive