Η Ζιζέλ Μακαρίου απαντά στον Δήμο Σωτήρας για το «Cock»

0
2202
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Βλάβη στη συσκευή σας; Φτιάχτηκε ήδη!!!

Επισκευές κινητών, tablet και Pc/laptops, γρήγορα και οικονομικά.


📞
77775858, 99554859
Θέση στο θέμα που προέκυψε με την άρνηση του Δήμου Σωτήρας να επιτρέψει την παρουσίαση του έργου «Cock»,  που καταπιάνεται με το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, παίρνει η Ζιζέλ Μακαρίου.

Με σύντομο άρθρο της στο Reporter, η Ζιζέλ,που ανήκει στην ομάδα των ΛΟΑΤΙ,  αναφέρει ανάμεσα σε άλλα πως ο κόσμος πρέπει να μάθει για την πραγματική ζωή των ομοφυλόφιλων και πως ο Δήμος Σωτήρας  φέρθηκε με ύπουλο τρόπο μη δίνοντας την ευκαιρία σε ένα θέμα που κλονίζει εδώ και χρόνια να παρουσιαστεί.
Αναλυτικά η άποψη της Ζιζέλ:
Ως πότε θα κλείνετε τα μάτια του κόσμου σε ένα παγκόσμιο θέμα γενετικής ανάπτυξης;
Είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή πρέπει ο κόσμος να μάθει εξολοκλήρου την πραγματική ζωή των ομοφυλόφιλων και όχι την σεξουαλική τους φύση.
Θεωρώ ότι τέτοια θέματα πρέπει να προβάλλονται για ένα καλύτερο αύριο με ένα πιο σωστό τρόπο και όχι με προκλητικό τρόπο, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια.
Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις στο Κυπριακό Λαό, όμως ο κόσμος πρέπει να μάθει με σεβαστό τρόπο και  μέσα από αυτό για να χει καλύτερη αποδοχή στο θέμα ΛΟΑΤΙ.
Οι πλείστοι υποστηρίζουν ότι αύτη η ομάδα είναι διαφορετική και πως δεν είναι και αυτοί άνθρωποι  με τα ίδια συναισθήματα με τους ίδιους στόχους κτλ.
Η ευαισθητοποίηση της πραγματικότητας είναι το πρόβλημα και όχι η αποδοχή. Κλείνοντας τα μάτια σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα το μονό που καταφέρνετε είναι να καταστρέφετε τα παιδιά αυτού του Λάου καθιστώντας τα «ανάπηρα» και σε μεγάλη μορφή ψυχολογική καταστροφής προς τον ίδιο τους το εαυτό.
Όσο για τον Δήμο Σωτήρας έχω να πω οτι φέρθηκε με ύπουλο τρόπο χωρίς να δώσει ευκαιρία σε ένα θέμα που κλονίζει εδώ και χρόνια.
Η αμάθεια στην τελική κάνει κακό και οχι καλό».

z1

ΠΗΓΗ:reporter.com.cy