Υπόδειγμα προπονητή και ανθρώπου ο Χρίστος Πιερέττης

0
781
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

SUPER ACTION:Κοντά σας για περισσότερο από 23 χρόνια, με πλούσια συλλογή σε παιχνίδια,βρεφικά είδη, αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,είδη ψαρέματος/κατασκήνωσης/κατάδυσης επώνυμων μάρκων αλλά και εισαγωγής για όλα τα γούστα!
Σε μια σπάνια κίνηση fair-play προέβηκε την αγωνιστική που μας πέρασε ο προπονητής της Αγίας Νάπας Κ16.

ΘΕΜΑ:Τάσος Θεοδώρου / BALLA.COM.CY

Πρόκειται για τον Παραλιμνίτη Χρίστο Πιερέττη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αγία Νάπα και Ελπίδα Ξυλοφάγου για το πρωτάθλημα των Κ16, δίδαξε αθλητικό και ποδοσφαιρικό ήθος.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι λόγω αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα της Ξυλοφάγου, ξεκίνησε με την Ελπίδα να αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές και την Αγία Νάπα με 11.

Το σκορ έφτασε στο 4-0 υπέρ της Αγίας Νάπας του Χρίστου Πιερέττη, με τον Κύπριο τεχνικό να αποφασίζει να αντικαταστήσει 6 βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του, με 6 μη βασικούς, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με 9 ποδοσφαιριστές εκατέρωθεν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία να γράψουμε πόσα ήρθε, αφού με αυτό το απίστευτο fair-play o Χρίστος Πιερέττης κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.